TvU 2024 en Lustrum 50 jaar GCU

Toernooi van Utrecht 2024
Er komen dit jaar twee toernooien aan bij de Go Club Utrecht. Zoals elk jaar is er weer het Toernooi van Utrecht. Dit
jaar wordt dit toernooi gehouden in het eerste weekend van juli, op 6 en 7 juli 2024. Normaal doen we dit altijd in juni, maar helaas was de zaal die wij altijd huren al gereserveerd en is het daarom verplaatst naar het eerste volle weekend van juli. Het toernooi is hetzelfde als afgelopen jaar, alleen de lunch is weer teruggedraaid naar de situatie van voor vorig jaar.
Alle informatie over dit toernooi is te lezen op Toernooi van Utrecht 2024

Lustrum 50 jaar GCU
Het is feest! Dit jaar bestaat de Go Club Utrecht precies 50 jaar en dat is natuurlijk reden voor een feestje. Dit feestje wordt gevierd in de vorm van een lustrum toernooi op zondag 29 september 2024 in de Bibliotheek. De organisatie heeft en prachtig programma opgesteld om er een mooi snel speel GO toernooi van te maken met korte partijen van 25 minuten per persoon en hierna sudden-death. Alles over dit lustrum toernooi is te lezen op Lustrum 50 jaar GCU