Inschrijving Toernooi van Utrecht geopend

In juni is het weer zover. Het GO Toernooi van Utrecht gaat weer plaatsvinden en dit jaar op 17 en 18 juni 2023. Net als afgelopen edities spelen we op zaterdag 2 partijen en op zondag 3 partijen. Ook de locatie is weer vanouds in Het Huis Utrecht waar we al jaren ons toernooi houden.

Ook dit jaar willen we weer een mooi avondprogramma verzorgen. We zijn daar nog mee bezig en als er meer informatie bekend is komt dat zeker op de Toernooi van Utrecht pagina te staan.

Nieuw dit jaar is een andere manier van speeltijd. Normaal deden we altijd 1 uur basistijd met 1x 20 seconden byomi, dit jaar doen we het toernooi met 45 minuten basistijd en bij elke zet krijg je er dan 15 seconden bij.

Meer informatie over het toernooi is te lezen op onze Toernooi van Utrecht 2023 pagina.