Blijvend online spelen

Op vrijdag 12 november was er weer een persconferentie van het kabinet. Hierin werden helaas weer nieuwe maatregelen aangekondigd. Onze locatie, het NDC, valt onder de horeca. Deze moeten helaas de komende drie weken om 20:00 uur de deuren sluiten, en dat komt erop neer dat ze in de avond gewoon niet open gaan.
Vandaar dat we genoodzaakt zijn de komende drie weken weer online te gaan spelen.

UPDATE:
Vrijdag 26 november was er een nieuwe persconferentie van het kabinet. De horeca moet vanaf zondag 28 november sluiten vanaf 17:00 uur. Dit houdt in dat wij online blijven spelen. Pas als de horeca weer open is tot 22:00 uur of later, gaan we weer op locatie spelen. Wanneer dat zal zijn hangt af van het aantal besmettingen en ziekenhuis opnames.

Vanaf 19:30 kan men zich aanmelden via Discord. Hier wordt ook les gegeven. Tegen 20:15 gaan we dan spelen op KGS

Discord: https://discord.gg/Nph9Z9hX
KGS: Ruimte Utrecht