Laatste clubnieuws

door Huib Olij

De zomeravond go-competitie, UGC-2021-4 genaamd, loopt lekker door. Met nog 2 of 3 ronden te gaan strijden 19 spelers om het hardst voor enkele ludieke prijzen. Martin Finke en Harry Prins leiden deze dans, gevolgd door Huib, Sander en Marijn.

Gerold heeft het competitie overzicht weer verder door ontwikkeld en simultaan partijen staan nu niet meer in een aparte ronde kolom, maar gewoon op de betreffende week regel onder elkaar. Zie https://gocra.nicolasen.com. Ook kun je nu via Series oudere competitie ronden/series raadplegen. Vraag het op een clubavond en dan laat ik het jullie zien.

Overig nieuws: Martijn van Ling(4D) heeft recent besloten definitief lid te worden van onze goclub. Deze sterke danspeler worstelt zich direct tussen Sjoerd Kuperus(3D) en Michiel Tel(5D). Hopelijk trekt dit weer nieuwe spelers aan en inspireert het ook leden die we helaas maar weinig zien op onze clubavonden om weer vaker naar de club te komen.

En we zijn natuurlijk in voorbereiding op ons jaarlijkse Go toernooi, te houden in het weekend van za 16 en zo 17 oktober. Iedereen die mee wil doen kan zich al inschrijven via onze website https://www.goclubutrecht.nl/