KGS online clubavond

Serie 2021-2 Ronde 7

Hoi allemaal,

vanavond weer een online clubavond. We spelen deze serie met een (meer) willekeurige pairing zodat met grotere handicaps wordt gespeeld. Als je dit niet leuk vindt, geef het even aan dan deel ik je handmatig in tegen een meer gelijkwaardige tegenstander.

Sander Polling leidt de serie met 4 uit 4 !!

Martin Finke staat 2e met 4 uit 5

Dirk, Huib, Rene en Michiel volgen met 3 uit 5

Ik werk aan een aanpassing in gocra die behalve naar de huidige serie ook naar vorige series kijkt voor recente tegenstanders om ook te voorkomen dat je aan het begin van een serie iemand loot waar je net tegen gespeeld hebt in een vorige serie. Dat kan dan weer gecombineerd worden met meer evenwichtige pairing. Maar deze aanpassing is er nog niet.

Tot straks!

Gérold

https://gocra.nicolasen.com/

Comments are closed.