Vanavond 2e serie 2021 ronde 4

Beste clubgenoten,

Ruim 3 weken geleden hebben we serie 1 van dit jaar afgesloten. Guus is bovenaan de lijst geëindigd met zes uit acht. Met 5 uit 8 volgen Huib en René, waarbij Huib de hoogste scorestijging had en daarmee de tweede plek pakt. Guus en Huib promoveren allebei naar een 8k rang. Ook Julian stapt een trede omhoog naar 11k.

De details kun je zien op onze website: 

Vanavond gaan we verder met de 2 serie. Op verzoek van sommigen heb ik het pairing algoritme iets aangepast zodat we meer random tegenstanders loten, met dus potentieel ook grotere handicaps. Ik ben benieuwd hoe dat uitpakt. Geef vooral commentaar als je hier een mening over hebt.

Inschrijven voor vanavond weer op https://gocra.nicolasen.com/. Of, zoals steeds, een berichtje op discord of in onze whatsappgroep.

Groetjes,

Gérold

Comments are closed.