Tonight 3e ronde serie 4 2020

Vorige week werden er 6 partijen gespeeld. Van 4 van hen heb ik geen kennis kunnen nemen daar ik te zeer met mijn eigen partij bezig was tegen Martin. Die ik overigens toch vrij kansloos verloor (met twee stenen voor)

Julian won zonder voorgift van nieuw koomster Miriam Lorijn en Laura won ook zonder voorgift van nieuw komer Andries Venter.

Dirk Beijaard verschalkte Mirjam zonder voorgift en Han Ellenbroek dolf in een 2-steens voorgift partij het onderspit tegen Harry.

Ik heb wel gekeken naar de partij tussen Wil en Stefan. In een spannende gelijk opgaande partij wist Stefan uiteindelijk met 2,5 punt te winnen. Gaat zo voort Stefan.

Dit alles betekent dat Laura de nieuwe koploopster is. Weliswaar gedeeld met Julian en Harry. Maar toch! Laura is nu vastbesloten te klimmen op de kyu-ladder.

Over een kleine 2 weken gaan we alweer ons Toernooi van Utrecht verspelen. Weliswaar in een een-daags digitale vorm, op zondag 28 juni 2020, maar dat mag de pret niet drukken. Hoop jullie allemaal te zien daar!

De laatste paar weken ben ik toch al wel in voorbereiding op dit fraaie toernooi. Daarvoor kijk ik veel naar de you-tube lessen van o.a.
Go Pro Yeonwoo https://www.youtube.com/watch?v=BUetCMEW4Cc&t=30s Daar leer ik toch wel veel van, naar ik hoop!

Comments are closed.