Nieuwe koploper na 4e ronde in 3e serie 2020

Verslag ronde 4/5 d.d. 11-05-’20.

Julian Gonggrijp won gedecideerd van Gerold Nicolasen en Huib Olij liet zich helaas flessen door Els Buntsma. Els is dan ook niet voor niks recent Nederlands Dameskampioen geworden! Harry Prins (8 st) en Sander Polling (9 st) speelden in een simultaan tegen Michiel Tel en tot ieders verrassing wisten zij beiden te winnen! Voorts won Han Ellenbroek van de totaal uit vorm geraakte Wil Schraven en wist Mirjam van Hout te winnen van Laura Pezzoli. U kunt natuurlijk ook alles weer bekijken bij Competities en Uitslagen en Standen. Daar ook de details over voorgift e.d.

Julian dus aan kop nu. Op de voet gevolgd door Huib, Harry en Han. Met Els en Mirjam op het vinkentouw. Wie van deze 6 spelers gaat de 3e serie 2020 winnen?

Kom allemaal maar kijken op KGS Room club Utrecht, a.s. maandagavond 18-5-’20. Aanvang 20:20 uur of iets later.

Huib Olij won de 1e serie van 2020 en Michiel Tel de 2e serie.

Comments are closed.