Uitslagen Interne Competitie voorjaar 2019

Op 1 januari 2019 zijn we begonnen met nieuwe standen in ons competitie programma GoCi. Iedereen begon het jaar met 0 gespeelde wedstrijden. Na het clubkampioenschap hebben we dat weer gedaan, en dus volgt daaruit wat statistiek over hoe iedereen gespeeld heeft van januari tot september.

In totaal zijn er 88 partijen gespeeld, waarbij Wil (15 partijen) en Mirjam (16 partijen) het vaakst gespeeld hebben. Mirjam had ook de meeste winst partijen (8), gevolgd door Julian, Marijn, Wil, Stefan en Remko met elk 6 winstpartijen.

De beste resultaten hadden Sjoerd, Rene en Milan. Sjoerd had met 5 winst en 0 verliespartijen een score van 100%, en Rene en Milan haalden 80% en 75% winstpartijen respectievelijk.

Stefan is onze snelste stijger in de ratinglijst, hij is tussen januari en september 6.3 ratingpunten gezakt, dus zo’n 3 stenen sterker geworden. Mirjam is 4.6 punten gezakt, Harry 1.5 punt en Sjoerd 1 punt.

Comments are closed.