Nieuw seizoen begonnen…

Beste allemaal,

Afgelopen maandag zijn we weer terugverhuisd van onze zomervakantie locatie bij de Tennisclub naar onze vaste zaal in het Denksportcentrum. Een nieuw seizoen is aangebroken. Met ook dit najaar jaar weer veel actie

Lessen van Sjoerd en Michiel, deze vind je allemaal op de kalender

De Utrechtse club heeft maar liefst 3 teams in de NGC najaars competitie dit jaar! Op maandagavonden 23 september, 7 oktober, 28 oktober, 11 november en 25 november vinden er NGC wedstrijden in onze speelzaal vanaf 19:45. Als je een serieuze partij wil spelen, kan dat natuurlijk gewoon in onze zaal, wat informelere partijen met een praatje liever beneden in het restaurant.

Ons clubkampioenschap 2019 is in aantocht. We spelen zonder handicap, een uur bedenktijd per persoon, met 1x20sec byo-yomi. Om in 4 avonden zeker tot een winnaar te komen, ook als er meer dan 16 deelnemers zijn, laten we de bovenste helft (sterkere spelers) met 1 punt voorsprong beginnen (alsof er dus al 1 ronde slaughter gespeeld is waarin alle uitslagen als verwacht zijn). De speelavonden van het clubkampioenschap zijn:

  • Ronde 1: 16 september om 20:15
  • Ronde 2: 23 september om 19:45 (ivm NGC die ook om 19:45 start, alle Utrechtse teams spelen geen NGC deze avond)
  • Ronde 3: 30 september om 20:15
  • Ronde 4 – finale: 14 oktober om 20:15
Comments are closed.