Guus Jurcka toernooi op 25 maart

We willen een oude traditie nieuw leven inblazen, op maandag 25 maart spelen we het Guus Jurcka Snelgo toernooi 2019. Wie verslaat Martin, de winnaar van 2015?

Guus Jurcka was een befaamde (beruchte?) Go speler, die het leuk vond om te vluggeren en altijd zijn tegenstander wilde flessen: hij speelde graag rare, onverwachte en bizarre zetten om maar te kunnen winnen. Dit vluggertoernooitje is naar hem genoemd. Belangrijker dan winnen is het proberen te flessen van je tegenstander, daarim is dit toernooitje altijd een vrolijk succes. We hopen ook dit jaar weer op een grote opkomst.

  • 4 ronden, eerste ronde begint om 20:15 stipt
  • 12 minuten bedenktijd per persoon, sudden death
  • volledige voorgift, uitgaande van de huidige rating in goci
  • Zwitsers, pairing op sterkte.
Comments are closed.