Nieuwe opzet (Open) NK Go

A.s. weekend 13-14 en in het weekend van 27-28 januari (twee weekenden) vindt het NK Go plaats in het EGCC te Amstelveen.
Het Nederlands Kampioenschap is vanaf dit jaar een open toernooi, wat betekent dat iedereen met een Nederlandse nationaliteit mee kan doen!
Herman Hiddema heeft een nieuw systeem ontwikkeld, waarbij er in groepen van 16 spelers gespeeld zal worden. Spelers uit de twee bovenste groepen hebben allen kans om Nederlands kampioen te worden.
Het leuke van deze nieuwe invulling is dat spelers die normaliter geen NK spelen, nu een goed excuus hebben om de sfeer van het NK te proeven en tijdens hun eigen partijen een kijkje kunnen nemen op de topborden.
EuroGoTV zal aanwezig zijn om de topborden live uit te zenden op KGS.

Hoe meer spelers er meedoen, hoe leuker het wordt; ik wil dus iedereen van harte uitnodigen om zich in te schrijven. Dat kan via http://www.go-centre.nl/Pages/Page.php?P=37

Zoals altijd zullen ook tijdens deze twee weekenden het NK Dames en het NK Jeugd (in 3 leeftijdscategorie√ęn) plaatsvinden. Ook hiervoor kan men zich aanmelden via bovenstaande link.

Leden van de Go Club Utrecht die zich hiervoor hebben ingeschreven zijn o.a. Michiel Tel, Paul de Waal, Huib Olij, Kasper Meerhof, Els Buntsma, Yvonne Roelofs en Gerold Nicolasen

Comments are closed.