Nieuwe Agenda januari 2017

Beste leden en geinteresseerden van de Utrechtse Go Club,
Wederom een vriendelijke groet in een hopelijk voorspoedig en gezond 2017 voor ieder van jullie. Hierbij ontvangen jullie alweer de tweede maandelijkse email voor januari.

Dit komt omdat we afgelopen maandag 9 januari niet zijn begonnen aan het (interne) Clubkampioenschap. Weliswaar kwamen er 11 leden opdraven, maar gezien de speelsterkte verschillen en het feit dat we nog een aantal leden misten (we waren ook wel heel erg laat met de aankondiging) heeft ons doen besluiten de aanvang van dit toernooi, ijs en weder dienende, twee weken uit te stellen. Hopelijk komen jullie dan wel massaal opdraven.

  1. Agenda (intern) Clubkampioenschap

maandag 23 januari: clubkampioenschap, ronde 1   (en vrij spelen voor niet-deelnemers)

maandag 30 januari: clubkampioenschap, ronde 2   (en vrij spelen voor niet-deelnemers)

maandag   6 februari: clubkampioenschap, ronde 3  (en vrij spelen voor niet-deelnemers)

maandag 20 februari: clubkampioenschap, ronde 4  (en vrij spelen voor niet-deelnemers)

Aan de agenda is het al te zien: de komende weken staan in het teken van het interne clubkampioenschap met tussendoor nog een NGC-avond.

Iedereen die lid is van de club mag meespelen: de strijd gaat om de eer, en om je naam op de grote go-beker in de vitrinekast te krijgen!

Afhankelijk van het aantal leden dat wil meespelen en rekening houdende met de grote onderlinge speelsterkte verschillen stellen we voor in groepen te gaan spelen. Die stellen we later vast als we weten hoeveel ermee doen. Dus gaarne opgeven of je wilt meespelen. Doe dit vóór 23 januari a.u.b.

Als je niet aan de clubkampioenschappen kunt of wilt meedoen, is dat geen probleem. Wil je niet meespelen? Dat kan ook: er zijn altijd mensen die niet meedoen aan het (interne) clubkampioenschap. Er zal vast wel een tegenstander te vinden zijn voor een spelletje via interne competitieladder, of vluggeren, of vrij spelen!

 

  1. Algemene Leden Vergadering 6 maart 2017

 

Stukken worden uiterlijk half februari naar jullie doorgemaild.

Hierbij alvast een dringende oproep voor die leden die bestuurlijke ambitie hebben. Het aantal leden loopt hard terug. Hoe houden we ook de komende jaren de club draaiende?!

 

Veel go-speelplezier en tot ziens in Den Hommel op een maandagavond.

 

Met vriendelijke groet,

-douwe van der veen

-huib olij

Comments are closed.