Agenda februari

Hallo, leden en belangstellenden van de utrechtse goclub!

Hierbij stuur ik jullie de agende voor de aankomende maand februari door. Ik houd het kort: hopelijk lukt het me om vanaf volgende week (ook) de website met de aankondigingen bij te werken.

1. AGENDA

1 februari:     gewone clubavond

8 februari:     clubkampioenschap: ronde 3

15 februari:   gewone clubavond. Er staat NGC — Ned. Go Competitie — gepland, maar het definitieve rooster is nog niet bekend
22 februari:   clubkampioenschap: ronde 4
27 februari:   clubkampioenschap: ronde 5 (slotronde).
7 maart:       gewone clubavond. Er staat NGC — Ned. Go Competitie — gepland, maar het definitieve rooster is nog niet bekend
14 maart:     Algemene Leden Vergadering.
Laat je niet afschrikken door de clubkampioenschappen. Speel je mee (is ook mogelijk voor een of een paar keer): leuk! Wil je niet meespelen? Geen probleem, er zijn altijd leden die niet meespelen aanwezig, dus een ontspannen joviaal partijtje go spelen is ook mogelijk!
Vanwege de clubkampioenschappen en de NGC avonden is er geen les van Sjoerd gepland in februari.

2. CLUBKAMPIOENSCHAPPEN

De interne clubkampioen krijg zijn of haar naam gegraveerd op de enorme clubkampioenschapsbokaal, en een jaarlang roem en eer. Speel je mee voor de eerste positie, dan dien je 5 avonden aanwezig te zijn. Aanvang 20:00 uur.

Er zijn twee rondes gespeeld, de komende drie rondes zijn in februari:

ronde 3: 8 februari

ronde 4: 22 februari

ronde 5: 29 februari

Prijsuitreiking en huldiging: tijdens de ALV, algemene ledenvergadering, die voorlopig gepland staat op 14 maart.

Als je niet aan de clubkampioenschappen kunt of wilt meedoen, is dat geen probleem. Kan je niet alle avonden? Dan kan je wel meespelen (geef liefst van tevoren aan welke dagen je wel/niet kunt). Wil je niet meespelen? Dat kan ook: er zijn altijd mensen die geen clubkampioenschapsspellen spelen, en er zal vast wel een tegenstander te vinden zijn voor een spelletje via interne competitieladder, of vluggeren, of vrij spelen!

3. JAARKALENDER
De jaarkalender wordt nu gemaakt; zodra deze meer definitief is (lees: als de NGC-roostering definitief is) stuur ik deze door en zet ik ‘m op de website.

Op deze jaarkalender staat ook het Toernooi van Utrecht, vooralsnog op 25 en 26 juni gepland. Dat was voorgaande jaren een succes, en het zou mooi zijn dat in 2016 ook weer te laten slagen.

4. RADIOPROGRAMMA MET HET OOG OP MORGEN

Ik begreep dat vanavond, woensdag 27 januari, het spel Go (kort) wordt aangestipt in het NOS-Radio 1 programma “Met het oog op morgen” (2300-2400 uur). Misschien interessant voor sommigen? Mocht je het te laat vinden: een podcast staat op de website vanaf de volgende dag.

5. OVERIGE TOERNOOIEN

Hier een overzicht van de go-toernooien in Nederland en Belgie, van de Gobond.nl website geplukt.

6 en 7 februari: Haags toernooi: Voorburg.
20 en 21 februari: Go Toernooi Leuven, Leuven (Belgie)

28 februari: Go Club Salland organiseert het Stenen Kruis toernooi, buurtschap de eikelhof (gemeente Olst)

Veel go-plezier de komende maand!
Vriendelijke groet,

-douwe

Comments are closed.