Guus Jurcka toernooi

Guus Jurcka toernooi 2015

Guus Jurcka was een befaamde (beruchte?) go-speler, die het leuk vond om te vluggeren en altijd zijn tegenstander wilde flessen: hij speelde graag rare, onverwachte, en bizarre zetten om maar te kunnen winnen. Dit twee-avonden lange vlugger-toernooitje is naar hem genoemd. Belangrijker dan winnen is het proberen te flessen van je tegenstander, en daarom is dit toernooitje altijd een vrolijk succes. We hopen ook dit jaar op een grote opkomst (en, in de tweede ronde vliegen er wellicht wat pepernootjes voorbij). Er wordt gespeeld met volledige voorgift, conform jullie sterkte in de interne go-competitie.

Vanwege de vele NGC-partijen spelen we dit toernooitje wat later dan gebruikelijk: eerste ronde maandag 23 november, tweede ronde op 7 december. We proberen om 20:00 uur te starten — en we hopen op een grote opkomst en veel blijde gezichten. Iedereen kan meespelen, ook mensen die van zichzelf denken dat ze ‘zwak’ zijn! Ben je al een tijdje niet op de club geweest? Het Guus Jurcka toernooi is de perfecte aanleiding om laagdrempelig wat vluggertjes te spelen!
Comments are closed.