Tonight 4e ronde serie 4 2020

Meerdere spelers staan momenteel op het punt te promoveren met een of twee kyu-graden. Harry gaat m.i. zeker promoveren. Hij speelde mij vorige week helemaal weg/zoek in een 3 steens voorgift partij. Dirk versloeg een kansloze Julian en gaat m.i. ook zeker binnenkort promoveren. Laura tenslotte moet nog een keer vlammen om ook te mogen promoveren. Wil is helaas met een kyu-graad gedegradeerd tot 8e kyu.

Nog 3 ronden te gaan in deze spannende 4e serie. Volgende week maandag slaan we misschien een rondje over zo snel na ons Toernooi van Utrecht komende zondag. Hebben jullie je ook allemaal al ingeschreven?

KGS-tip: Vorige week ging ik ook nog door mijn vlag heen. In totaal verloren stelling hoor. Was dus helemaal niet erg. Maar ik had geen signaal gehoord van de byo-yomi, Inmiddels heb ik dus eindelijk ontdekt dat je dit aan en uit kunt zetten in KGS, bij zowel de Configuratie als in File en Set Preferences.

Inmiddels wordt er ook hard gewerkt aan een RIVM-protocol waardoor we waarschijnlijk al wel weer per 1e maandag in september in het NDC kunnen samenkomen om aldaar onze go-partijtes weer te spelen. En natuurlijk vooral ook weer met elkaar te kunnen kletsen. De schakers in Utrecht beginnen binnenkort ook weer in hun speellokalen samen te komen en te schaken. Zie ook de mail van Martin Finke over dit onderwerp. Hopelijk zeer spoedig meer informatie hierover!

Comments are closed.