Start nieuwe serie UGC-2020-4

Hoi clubgenoten,

“Deze week met wat vertraging maar… de stand staat weer op de website: http://www.goclubutrecht.nl/wp-content/uploads/2020/UGC-stand.html

Morgenavond de volgende ronde. Het aanmelden via Discord is me wel goed bevallen dus ik wil jullie weer vragen je even aan te melden op onze Discord server GCU: https://discord.gg/cvffywr in het kanaal #aanmelden-8-juni :

Tot morgen!

Gérold”

Jullie hebben nog een verslagje van vorige week te goed door Huib Olij:

Julian grijpt brutaal de leiding in deze nieuwe serie door in een 2 steens handicap partij van Mirjam te winnen. Hierbij beging Mirjam m.i. een denk-/ i.c. dekkingsfout in de opening, die ze helaas niet meer te bovenkwam. TIP: Het is slecht stenen vangen in een open ladder.

Bij de partij Harry tegen Martin (1/2 komi) gebeurde er aan het eind van de partij iets bijzonders, dat ik toch even onder de aandacht wil brengen. De partij ging namelijk gelijk op en Martin leek te gaan winnen door de verkeerd ingestelde 6,5 komi bij de opzet van de partij. In goed onderling overleg werd de winst in de partij toen alsnog correct aan Harry toegekend.

Mijn tip in deze is: schaam je niet door voorafgaand aan je partij te checken in Options/Rules of alles wel correct staat ingevuld. Voorkom teleurstelling achteraf.

Els wint vervolgens in een 4 steens voorgift partij vrij eenvoudig van Sander. Els is hem steeds te slim af en telt haar vrijheden gewoon veel beter. En Han wint een spannende knipwedstrijd van Wil. Hij die het laatst knipt, die ….

Laura tenslotte weet te winnen van nieuwkoomster Elsbeth.

Comments are closed.