Zo kan het ook eindigen

Verslag ronde 6 d.d. 25-05-’20 door Huib Olij

Het werd dus geen stuivertje wisselen. Julian verloor met 2 stenen voor, vrij kansloos van een steeds sterker spelende Mirjam en Huib verloor met 2 stenen tegen van Sander, die op bekwame wijze enkele eindspelfouten hardhandig afstrafte.

Hierdoor wisselden wel Mirjam en Julian van plaats, maar Huib bleef buiten hun bereik en daardoor werd hij toch gekroond tot winnaar van de 3e serie in 2020 in de nieuwe opzet van onze clubcompetitie.

Voorts bevestigde Michiel wederom onze sterkste Go-speler te zijn door in een 9 steens voorgiftpartij vrij eenvoudig van Han te winnen. Verder won Gerold een 5 steens voorgift partij van Wil en verloor Harry geruisloos van Martin. Laura tenslotte verloor in een 3 steens voorgift partij van Dirk.

Huib Olij won ook de 1e serie van 2020 en Michiel Tel de 2e serie.

Wedstrijdleider Gerold mailde na afloop van de 6e speelronde”

“Hoi clubgenoten,

De derde serie heeft zijn einde bereikt. Huib en Mirjam eindigen met 4 uit 6 maar Huib is als de grootste stijger de winnaar geworden.

Huib promoveert hiermee naar een 7k rank. Ook Julian promoveert. Hij mag zich 12k noemen op de club.”

En ook kondigde hij alvast de start van de volgende serie aan: “

Ik hoop jullie volgende week weer allemaal te zien voor de vierde serie!

Groetjes,

Gérold”

Hopelijk zien we in deze volgende 4e serie ook weer Yvonne, Els, Rene en zeker ook Sjoerd wat vaker achter het Go-bord verschijnen! Het liefst aangevuld met wellicht een paar nieuwe gezichten/namen.

NIGC Nieuws flits

Julian blijft het gelukkig wel heel goed doen in de lopende NIGC competitie. Hij wist ook zijn 6e partij te winnen. Er zijn nu nog maar 2 spelers die op 7 uit 7 kunnen eindigen.

Wederom Hulde


Comments are closed.