Huib en Julian doen aan stuivertje wisselen

Verslag ronde 5 d.d. 18-05-’20 door Huib Olij

Zoals jullie kunnen zien in de nieuwe stand na Ronde 5 van de 3e serie 2020 heeft Huib weer de koppositie overgenomen van Julian. Huib wist te winnen van Harry met 3 stenen voorgift (?) en Julian leed met dezelfde voorgift een gevoelige nederlaag tegen Wil. De opening ging goed voor Julian, maar ergens tussen de 60e en 70e zet wist Wil het tij te keren.

Mirjam wist met 4 stenen voorgift mooi te winnen van Han en Gerold won nipt edoch fraai van Dirk. Michiel moest 7 stenen geven aan Martin, maar dat belette hem niet de partij te winnen! Ook Laura wist te winnen en wel met 8 stenen voorgift tegen nieuwkomer Adriaan. Laura meldde mij net dat het iets anders in elkaar zat: “In jouw verslag op de website schrijf je dat ik van nieuwkomer Adriaan heb weten te winnen, maar dat is niet correct. Ik heb de ladderpartij met 8 stenen handicap verloren en een tweede potje met 5 stenen handicap wel gewonnen. Gérold heeft de correcte uitslag in de tabel met de uitslagen van de ronde van gisteren correct verwerkt.”  Waarvan akte! Dat betekent dan ook tegelijkertijd dat Adriaan zijn eerste officiële UGC competitie partij heeft gewonnen.

Hulde

Na afloop van deze ronde heb ik mijn partij tegen Harry en die van Wil tegen Julian geupload naar de site van AI-Sensei. Vervolgens gaat AI-Sensei de partij analyseren en krijg je toch wel een hele aardige en zeer leerzame feedback over wat er zo allemaal goed en fout ging in je partij. Een echte aanrader om dit zelf eens te gaan toepassen/uitzoeken https://ai-sensei.com/game/jev93qU1KoVXGSRn0jh8qyVyXSz2/-M5DmX6SChPOG4n4aID5.

Huib Olij won de 1e serie van 2020 en Michiel Tel de 2e serie.

Comments are closed.