Tonight 5e ronde serie 3 2020

Hoi clubgenoten,

Vanavond weer een ronde clubcompetitie op KGS. Alweer de op een na laatste van deze serie.

Julian op kop met kans op een dubbele promotie!

http://www.goclubutrecht.nl/wp-content/uploads/2020/UGC-stand.html

En dan komt het toernooi van Utrecht er weer aan. Helaas niet in de gebruikelijke vorm. We hebben besloten een online versie op de zondag te spelen op OGS met Discord als sociaal platform. Ik heb een beginnetje gemaakt met de opzet van de Discord Server. Neem hier alvast een kijkje en meld je aan als je wilt. Wacht nog wel even met het rondsturen van de link. De opzet van het toernooi is nog voorlopig want het is gebaseerd op een eerste verkennende discussie. Suggesties hiervoor nog altijd welkom.

Groetjes,

Gérold

Comments are closed.