NIeuwe stand in interne competitie

Tijdens de ALV in december is het idee ontstaan om de interne competitie iets levendiger te proberen te maken. We hebben met zijn allen bedacht om twee periodes in te voeren: voorjaar van 1 januari tot de zomervakantie en najaar van september tot kerst. Aan het begin van de periode begint iedereen met 0 gespeelde en gewonnen wedstrijden, en aan het eind van de periode is er een prijsje voor de leden met de meeste gespeelde en gewonnen  wedstrijden. De partijen blijven als voorheen: 1 uur bedenktijd per speler, met een byo-yomi van 1 maal 20 seconde, met volledige voorgift. De begin rankings zijn  op 7 januari genomen vanuit de interne clubcompetitie stand eind 2018, waarbij in overleg wat kleine aanpassingen gedaan zijn. De uitslagen van de eerste ronde interne competite nieuwe stijl zijn hier na te lezen.

Comments are closed.