Relay Go en Pepernoten Go Fun

Afgelopen maandagavond (3-12) was het weer reuze gezellig bij de Utrechtse Goclub.

Na wederom een zeer leerzame les van Michiel Tel splitste hij de aanwezige leden (Mirjam, Matthijs K, Huib, Sander, Douwe vd V, Tijmen, Han, Julian, Martin, Remco, Sander, Stefan en Sjoerd) op in twee ongeveer even sterke groepen voor een partij relay-go te verspelen op het demonstratiebord. Om de beurt moest een speler uit de ene groep en daarna uit de andere groep maximaal 5 zetten spelen op het grote bord. De overige groepsleden mochten wel de voortgang onderling bespreken, maar zij mochten niet de speler voor het bord souffleren. Deze aktiviteit is zeker voor herhaling vatbaar.

Daarna verblijdde Han Ellenbroek ons met de nodige pepernoten op het Gobord. Hilarisch gewoon.

Helaas nog maar twee avonden Utrechtse Goclub dit jaar. Op 10 december een gewone clubavond en op 17 december de afsluitende Algemene Leden Vergadering. Dit mag u zeker niet zomaar aan u voorbij laten gaan. Laat uw stem horen!

Tussendoor is er op zaterdag 15 december nog wel de slotdag van de NGC Najaars competitie in NDC Den Hommel met o.a. de wedstrijd Utrecht 1 tegen Groningen 4. Kijk hiervoor ook op http://www.gocompetitie.nl/

In het nieuwe jaar 2019 starten we op maandagavond 7 januari 2019 in onze vertrouwde speelzaal in NDC Den Hommel!

Geef een reactie