Website weer gemaakt en overgezet naar onze nieuwe server

Beste allemaal,

Het is jullie misschien wel opgevallen dat onze website er de laatste tijd wat vreemd uitzag. Dit kwam door een WordPress update die niet helemaal goed ging. Als geluk bij een ongelukje waren we ook al een tijdje bezig met het opzetten van een nieuwe webserver, omdat ons oud-lid Patrick Houssart heeft aangegeven te willen stoppen met de webhosting voor de Utrechtse Go Club.  Op onze nieuwe webserver in wording stond al een backup van onze website voordat de WordPress update in de fout ging. We zijn nu gelukkig dus over op de nieuwe webserver.

Van de gelegenheid gebruik makend willen wij Patrick bij deze dan ook hartelijk bedanken voor de vele jaren dat hij geheel belangeloos onze website gehost heeft. Veel Dank  hiervoor, Patrick, en mocht je nog eens een potje go willen spelen, je bent altijd welkom op de maandagavond in Utrecht.

Comments are closed.