NGC gaat weer beginnen

Wie wil er dit najaar meespelen in de NGC. We spelen nu mee met maar één team (Huib, Wil en Han). Dat moet beter kunnen! Toch? Je kunt je aanmelden bij Huib. Dat kan alleen nog deze week. 2 september sluit de inschrijving!

Beste Go-spelers,

Het is alweer bijna 4 weken geleden dat de slotdag van de NGC voorjaarscompetitie plaats vond, dus de hoogste tijd voor de aankondiging van de najaarscompetitie!

De inschrijving voor de NGC najaarscompetitie 2018 is weer geopend. Wil je als nieuwe speler graag meedoen aan de NGC, neem dan contact op met de NGC-contactpersoon van je club, zie http://www.gocompetitie.nl/club. Deze NGC-contactpersonen stellen de teams samen en delen iedereen in die mee wil doen, met inachtneming van de regels hiervoor (zie https://www.gobond.nl/sites/default/files/bijlagen/NGC%20reglement.pdf). Teams die afgelopen najaar hebben meegespeeld en nu weer willen meespelen hoeven niets te doen. Alleen wijzigingen moeten worden doorgegeven: nieuwe teams, teams die voor dit najaar afzeggen, spelerswissels en nieuwe reservespelers.

Dit najaar zijn de speeldata:
24 t/m 28 sept: 1e ronde
15 t/m 19 okt: 2e ronde
zaterdag 3 nov: extra tussentijdse speeldag, locatie n.t.b. (onder voorbehoud; afhankelijk van de verdeling van de teams over de poules)
5 t/m 9 nov: 3e ronde

26 t/m 30 nov: 4e ronde
10 t/m 14 dec: 5e ronde
zaterdag 15 dec: slotdag, NDC Den Hommel, Utrecht

Deadline om teams aan of af te melden is zondag 2 september. De indeling voor de najaarscompetitie wordt uiterlijk op 9 september bekend gemaakt via http://www.gocompetitie.nl/matches/.


De EGF-ratings, die van belang zijn voor de indeling, worden in een doorlopend systeem aangepast. Dit betekent dat we de ratings op de inschrijfdatum zullen gebruiken. De ratings zijn te vinden op http://www.europeangodatabase.eu/EGD/createalleuro3.php?country=NL.

Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen (ngc op gobond punt nl). Wij hopen dat iedereen weer meedoet met deze najaarsronde!

Met vriendelijke groeten,
Wim-Jan en Nicole (organisatie NGC)

Comments are closed.