Utrechts Toernooi op 23 en 24 juni 2018

Het Toernooi van Utrecht zal dit jaar weer gespeeld worden in het laatste weekend van juni. Dit jaar dus op 23 en 24 juni. De speellocatie is dezelfde als vorig jaar: de Dijckzigtzaal in het Huis Utrecht aan de Boorstraat 107, Utrecht. De organisatie is ook al druk bezig met het organiseren van een leuke activiteit voor de zaterdag avond, maar wil nog niet vertellen wat de activiteit zal zijn.

Helaas is het Toernooi van Utrecht niet meteen op de kalender van de Gobond ingevuld zodra de zaal gereserveerd was, waardoor het (W)eilandenweekend nu in hetzelfde weekend zal zijn. We hebben onderzocht of het mogelijk was om het Toernooi van Utrecht te verschuiven, maar dat bleek niet mogelijk omdat de zaal al bezet was, en vanwege de slotdag van de NGC op zaterdag 3o juni. Ook het (W)eilandenweekend kon niet meer schuiven omdat hun locatie reservering ook definitief is.

De website van het Toernooi van Utrecht zal binnenkort beschikbaar zijn met alle informatie en de mogelijkheid om je alvast in te schrijven. Hopelijk Tot Ziens allemaal in Utrecht op 23 en 24 juni!

Comments are closed.