AH Sportactie is een groot succes!

AH Sportactie is een groot succes!

Albert Hein heeft dit jaar een actie gehouden om meer mensen aan het sporten te krijgen. Daarvoor kon je zegels sparen en een gratis sportactiviteit boeken. De Utrechtse Go Club heeft een doorlopende beginnerscursus aangeboden. Elke clubavond is er op maandag van 20.15 tot 21.15 een uitleg en training van go. Han Ellenbroek geeft de lessen, ondersteund door Martin Finke. Han werkt met thema’s, waarmee hij een beginnende speler stapsgewijs inwijdt in de geheimen van het bordspel go. De ‘wolk’ is het begin, verbindende zetten het vervolg. Dan gebied zetten versus invloed etten. Na drie sessies kun je al een behoorlijk potje go spelen. Tot nu toe hebben we tien deelnemers kunnen begroeten. De actie loopt nog tot eind november.

Comments are closed.