Toernooi van Utrecht

Op 24 en 25 juni speelden we het Toernooi van Utrecht. 46 deelnemers leverden mooie gevechten op het Go bord, en aan het eind was er een duidelijke winnaar: Rudi Verhagen won als enige deelnemer zijn 5 partijen. Alle uitslagen zijn natuurlijk te vinden in de European Go Database.

Op zaterdagavond was er een gezellig barbeque in de “achtertuin” van Han, het tuinhuis van Het Groene Dak. Han: dank voor alle goede zorgen! En na de barbecue was er nog gezellig Go zoals je nog nooit Go gespeeld had: Joker-Go onder leiding van Martin. Hierbij speelden we eigenlijk gewoon Go, maar iedere paar zetten kwamen er vreemde aanwijzingen van de wedstrijd-leiding. Zoals: wit speelt nu drie zetten op de tweede lijn. Of zwart doet drie zetten na elkaar. Of wit mag 2 zwarte stenen weghalen. En ga zo maar door. Hilarisch, zolang je maar niet van plan was serieus te winnen ;-))

Al met al kijken we terug op een zeer geslaagd Toernooi van Utrecht, en we hopen alle deelnemers volgend jaar weer terug te zien bij de volgende editie!

Comments are closed.