Agenda Januari 2017

Beste leden en geinteresseerden van de Utrechtse Go Club,

een vriendelijke groet in een hopelijk voorspoedig en gezond 2017 voor ieder van jullie. Hierbij ontvangen jullie de eerste maandelijkse email voor januari, met onder andere de agenda voor deze maand, informatie over de nederlandse go competitie. Veel go-speelplezier  en tot ziens in Den Hommel op maandagavond.


1. Agenda

maandag 9   januari: clubkampioenschap, ronde 1   (en vrij spelen voor niet-deelnemers)

maandag 16 januari: clubkampioenschap, ronde 2   (en vrij spelen voor niet-deelnemers)

maandag 23 januari: clubkampioenschap, ronde 3   (en vrij spelen voor niet-deelnemers)

maandag 30 januari: clubkampioenschap, ronde 4   (en vrij spelen voor niet-deelnemers)

maandag 6 februari: clubkampioenschap, ronde 5    (en vrij spelen voor niet-deelnemers)

2. (intern) Clubkampioenschap

Aan de agenda is het al te zien: de komende 5 weken staan in het teken van het interne clubkampioenschap. Iedereen die lid is van de club mag meespelen: de strijd gaat om de eer, en om je naam op de grote go-beker in de vitrinekast te krijgen!

Als je meedoet voor de bokaal dien je alle vijf speelrondes mee te spelen: maar het is mogelijk om een of meerdere avonden te spelen.

Als je niet aan de clubkampioenschappen kunt of wilt meedoen, is dat geen probleem. Kan je niet alle avonden? Dan kan je wel meespelen (geef liefst van tevoren aan welke dagen je wel/niet kunt). Wil je niet meespelen? Dat kan ook: er zijn altijd mensen die geen clubkampioenschapsspellen spelen, en er zal vast wel een tegenstander te vinden zijn voor een spelletje via interne competitieladder, of vluggeren, of vrij spelen!

3. Nederlandse Go Competitie, voorjaar 2017
Speel je nu mee in een van de Utrechtse teams, of wil je meespelen? Lees dan onderstaande mail van Nicole, NGC organisatie.

De inschrijving voor de NGC (nederlandse go competitie) is weer geopend: de uiterste inschrijfdatum voor de komende voorjaarsronde van de NGC is op 29 januari 2017. Je hebt tot en met die dag de tijd om in en uit te schrijven en mutaties door te geven voor deelnemende teams aan de NGC. De speelweken zijn: week 7, 10, 14, 16, en 22. De slotdag vindt plaats op zaterdag 17 juni.

Teams die afgelopen najaar hebben meegespeeld en nu weer willen meespelen hoeven niets te doen. Alleen wijzigingen moeten worden doorgegeven: nieuwe teams, teams die voor dit voorjaar afzeggen, spelerswissels en nieuwe reservespelers.

Ik (=Douwe van der Veen) ben vooralsnog contactpersoon voor de NGC: als je wilt meespelen, of juist niet meer wilt meespelen, wil je me dat laten weten, liefst enkele dagen voor de NGC-deadline (zeg: maandag 23 januari)? Stuur een mail naar utrechtsegoclub@gmail.com

Met vriendelijke groet,

-douwe van der veen

-huib olij

Comments are closed.