Agenda januari/februari

Beste leden van de utrechtse goclub!

Allereerst: aan jullie allen een goed, voorspoedig, en boven-verwachting-spelend jaar 2016 toegewenst! Hierbij ontvangen jullie van mij een agenda voor januari. Let op: deze is nog voorlopig: omdat de NGC (nederlandse go competitie)-speeldagen niet definitief zijn, is onze kalender dat ook nog niet.

Zoals ieder jaar, spelen we de interne clubkampioenschappen (die toegankelijk zijn voor IEDEREEN die lid is van de club) in januari en februari. Strijders voor de bokaal dienen alle 5 speelavonden mee te spelen: maar meespelen kan ook indien je minder avonden kan.

1. AGENDA

(Zoals gezegd: dit zijn voorlopige dagen. Bij wijzigingen stuur ik een bijgewerkte agenda per email).

4 januari: gewone speelavond. Volgens onze website: nieuwjaarsreceptei vanaf 20:00 uur.

11 januari: clubkampioenschap ronde 1. Aanvang 20:00 uur voor deelnemers. Daarnaast is er ook vrij spelen.

18 januari: gewone speelavond.

25 januari: clubkampioenschap ronde 2. Aanvang 20:00 uur voor deelnemers. Daarnaast is er ook vrij spelen.

(NB Ik heb geen idee of Sjoerd al vanaf 4 januari gaat lesgeven. Ga er vooralsnog vanuit dat dit niet het geval is. Je bent natuurlijk welkom om om 19.30 al aanwezig te zijn en in te spelen!)

2. CLUBKAMPIOENSCHAPPEN

De interne clubkampioen krijg zijn of haar naam gegraveerd op de enorme clubkampioenschapsbokaal, en een jaarlang roem en eer. Speel je mee voor de eerste positie, dan dien je 5 avonden aanwezig te zijn. Aanvang 20:00 uur.

Vooralsnog zijn de volgende 5 avonden ingepland (dit kan wijzigen, met name vanwege de NGC waarvan het rooster nog niet definitief is).

ronde 1: 11 januari

ronde 2: 25 januari

ronde 3: 8 februari

ronde 4: 22 februari

ronde 5: 29 februari

Prijsuitreiking en huldiging: tijdens de ALV, algemene ledenvergadering, die voorlopig gepland staat op 14 maart.

Als je niet aan de clubkampioenschappen kunt of wilt meedoen, is dat geen probleem. Kan je niet alle avonden? Dan kan je wel meespelen (geef liefst van tevoren aan welke dagen je wel/niet kunt). Wil je niet meespelen? Dat kan ook: er zijn altijd mensen die geen clubkampioenschapsspellen spelen, en er zal vast wel een tegenstander te vinden zijn voor een spelletje via interne competitieladder, of vluggeren, of vrij spelen!

3. JAARKALENDER
De jaarkalender wordt nu gemaakt; zodra deze meer definitief is (lees: als de NGC-roostering definitief is) stuur ik deze door en zet ik ‘m op de website.

Op deze jaarkalender staat ook het Toernooi van Utrecht, vooralsnog op 25 en 26 juni gepland. Dat was voorgaande jaren een succes, en het zou mooi zijn dat in 2016 ook weer te laten slagen.

Voor nu was dit het voor nu. Ik ga proberen om per februari of maart alle rondstuuremails meer via de website te laten verlopen — vooralsnog blijven deze emailtjes komen (ik doe mijn best dit iedere maand te doen!).

Vriendelijke groet,
-douwe
Comments are closed.